Onze leiding

Kapoenenleiding

Kabouterleiding

Jogileiding

Gidsenleiding

Totems

Kapoenenleiding

Ine_Schepers

Ine Schepers

Pittige Shetlander

Dit kleine paard staat bekend om zijn kracht en uithoudingsvermogen. Hij is levendig, wakker, beweeglijk en schrander. Zijn bewegingen zijn bevallig en statig. De Pony is bijzonder alert en taai en hij kan zich goed verdedigen. Soms is hij een tikje eigenwijs. De Pony is vreedzaam en goedaardig tegenover andere dieren, zolang ze hem geen kwaad doen.

Marie-Laure_Luykx

Marie-Laure Luykx

Sneeuwstormvogel

Deze elegante vogel is krachtig, snel en lenig. Hij is een schrandere en opmerkzame volhouder. Hij toont zich dankbaar en leeft in vrede met andere dieren. De werkkracht en inzet van de Sneeuwstormvogel zijn vaak fenomenaal. Hij is geliefd om zijn dappere, vrolijke en opgewekte houding. Als de Sneeuwstormvogel soms boos wordt, onderneemt hij nadien stappen om het goed te maken.

Lena De Vos

Lena De Vos

Weldadige Dagpauwook

De Dagpauwoog is een enorm geliefde vlinder. Hij valt dan ook op met zijn levendige kleur. Toch kan de Dagpauwoog zich ook verbazingwekkend goed camoufleren. Deze flexibele vlinder is trouw aan zijn omgeving, maar past zich snel aan op nieuw terrein en aan onvoorziene omstandigheden.

Colette_Bomans

Colette Bomans

Oeakari

Deze aap is heel behendig en actief. Op de grond voelt hij zich niet zo op zijn gemak. Hij leeft zowel in kleine als in grote groepen. De Oeakari is heel aanhankelijk, maar houdt van zijn vrijheid. Zijn uiterlijk en zijn dolle streken maken hem tot een populair dier.

Noor Jackers

Noor Jackers

Katoenstaart

Het Konijn is vooral in de schemering actief en hij leeft in grote groepen. Hij is intelligent, sociaal, aangenaam en gezellig. Het Konijn is levendig, nieuwsgierig en soms wat ondeugend. Hij verzorgt zijn jongen goed. Hij is voorzichtig en hij heeft een groot aanpassingsvermogen.