Startdag 2021

Wij verwelkomen graag al onze oude en nieuwe leden op 18 september aan onze lokalen voor onze startdag!
Ben je een meisje tussen 6 en 16 jaar en
heb je zin om een voormiddag lekker te komen ravotten, plezier te maken, nieuwe vriendinnen te maken, de nieuwe leiding te ontdekken? Kom dan zeker een kijkje nemen!
Om 12 uur nodigen wij ook alle ouders uit om kennis te komen maken met de (nieuwe) leiding met een hapje en drankje erbij!

Ben je nieuw bij de scouts?

Om je dochter(s) in te schrijven vul je het online inschrijvingsformulier in. Dit vind je achter de knop ‘ONLINE INSCHRIJVEN / LID WORDEN’.

EN

stort je voor uiterlijk 15 oktober 2021 het lidgeld op BE45 7360 6694 2289 met vermelding van de naam van je dochter(s)

Het lidgeld bedraagt €40 voor het eerste kind, €35 voor het tweede en derde kind.

Ben je al lid bij onze scouts?

Dan stort je enkel het lidgeld voor uiterlijk 15 oktober 2021 op BE45 7360 6694 2289  met vermelding van de naam van je dochter(s).

Zijn je gegevens gewijzigd (zoals het adres, mailadres of telefoonnummer), dan kan je deze zelf aanpassen door in te loggen met je account of door de groepsleiding een mail te sturen.

'n Stevige Linker
Leidingsploeg Scouts Pater Damiaan